Cuma , Nisan 19 2024

Sokak Hayvanlarına Yardım İçin Toplandılar

 

FETAV Fethiye Hayvan Dostları Grubu üyeleri kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı için yardım topladılar.

FETAV Fethiye Hayvan Dostları Grubu üyeleri ve hayvan sever vatandaşlar Yanıklar Mahallesi GöleviRestoranda kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltının geliri sokak hayvanlarının tedavileri ve bakımları için kullanılacağı öğrenilirken, grup üyeleri 2018 yılında sokak hayvanları için yapılabilecek çalışmalar hakkında da bilgi alış verişinde bulundular.

Sokak hayvanlarının tedavi ve bakım giderleri için hayvan severler olarak bir araya geldiklerini söyleyen FETAV Fethiye Hayvan Dostları Grubu Başkanı Gökçen Gökmen Bayram, “Sokak hayvanlarının tedavisini ve bakımını yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda veteriner masraflarımızı ödeyebilmek amacıyla bu kahvaltıyı düzenledik. Çok da güzel bir katılım oldu. Destek olan tüm hayvan severlere çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bu kampanyaya katılarak hayvanlara yardım etmek isteyen vatandaşlarında kendilerine ulaşabileceğini söyleyen Gökçen Gökmen Bayram, “Bize ulaşarak yardım elini uzatmak isteyen hayvan sever arkadaşlarımız olursa çok memnun oluruz. Bizlere 0531 710 41 41 numaralı telefondan veya facebook üzerinden de FETAV Fethiye Hayvan Dostları Grubu adresinden ulaşabilirler. Her an her zaman bu iletişim ağlarımızdan yardımları kabul edebiliriz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …