Perşembe , Nisan 25 2024

SGK SEYDİKEMER’DE HİZMETE BAŞLADI

Seydikemer ilçe olduktan sonra kamu kurum ve kuruluşlarını bir bir açmaya devam ediyor.

Seydikemer de SGK binası da Yayla Yolu üzerinde hizmete açılırken kurumun Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ziyaret etti.

Kurum içerisinde gezerek çalışanlarla sohbet eden Başkanlar  daha sonra kurum Müdürü Mikail Çatak’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak SGK Hizmet Binası için yapılması gereken herhangi bir eksiklik varsa gidereceklerini ifade ettiler.

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş yaptığı konuşma da: İlçe Başkanı olduğumuzda bir açıklama yapmıştık. O zaman seçimlerden dolayı bakanımız değişti ve prosedürler biraz uzadı. Ama sonunda sözümüzü tuttuk ve SGK hizmet binamız hizmete açıldı. Özellikle emeği geçen milletvekillerimiz Hasan Özyer’e, Nihat Öztürk’e, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Seydikemere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha güzel Seydikemer için Belediye Başkanımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz,dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise konuşmasında : Seydikemer yeni bir ilçe. Yeni kurulan ilçeler Sorunları, problemleri olan bir yer oluyor. Ama zamanla bu problemler aşılıp gidiyor birlik beraberlik içerisinde. Buranın yapılmasında da milletvekillerimizin emeği çok fazla. İlçe başkanımın fazla, İl müdürümün fazla. Yüz ölçümünde 1.inci büyüğüz ama Nüfusta da 6.ıncı büyük ilçeyiz. Seydikemer’de hizmetleri  hak ediyor.  Geç olsa da bu hizmet binası Sosyal Güvenlik Kurumu buraya açıldı. Ben hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Seydikemer daha güzel işlere de layık olacaktır bundan sonra,dedi.

SGK Müdürü Mikayil Çatak ise : Türkiye’nin en büyük kurumlarından bir tanesi olan Sosyal Güvenlik Kurumunun burada bir şubesinin açılmasına vesile olan başkanlarıma, milletvekillerimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hizmet için buradayız, insanlarımız artık  bundan sonra Fethiye’ye gitmeyecek elimizden geldiğince burada işlemlerimizi, değerlendireceğiz inşallah. Şuan bütün personelimiz dahil 14 kişi olarak hizmete başladık. Bugünden itibaren resmi olarak işlemlere başlamış bulunmaktayız. Daha gelişerek kendimizi yenileyerek işlemlerimize devam edeceğiz. Dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …