Cuma , Nisan 19 2024

Seydikemer’de Fecİ Kaza

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza Antalya-Fethiye Karayolu, Bekçiler Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Seydikemer istikametine seyir eden Samet Sönmez’in kullandığı 07 CRC 50 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Cafer Atlı yönetimindeki 48 BAJ 06 plakalı motosiklete yandan çarptı. Yol kenarına savrulan motosiklet sürücüsü Atlı’nın ağır yaralandığı kazada, arkasında yolcu olarak bulunan ve başı otomobilin altında ezilen Hüdamettin Kımcı olay yerinde feci şekilde can verdi. Otomobil sürücüsü Sönmez ile yolcu koltuğunda bulunan Rusya uyruklu Nasdiya Kutsanto ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kımcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobil sürücüsü Samet Sönmez ile Nasdiya Kutsana ayakta tedavi edildi. Yaralılardan Atlı ise Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde tedavi altına alındı. Cafer Atlı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobil Antalya-Fethiye Karayolunda seyir halindeyken motosikletin ara yoldan, ana yola çıkarken çarpışma anı yer alıyor.

Selami Bacak idaresindeki 07 GEL 14 plakalı TIR, Dirmil Kavşağına geldiğinde gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, karşı yönden gelen Rüstem Abuç yönetimindeki 47 PP 617 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpanın etkisiyle yoldan çıkarak şarampole uçan TIR’ın sürücüsü Selami Bacak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan Rüstem Abuç ise olay yerine gelen 112 Acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Seyir halindeki otomobil kavşakta önüne çıkan motorsiklete çarpmış 1 ölü 3 yaralı var.

About egegazetesi

Check Also

CAMİLERİMİZİN TEMİZLİĞİNE BAŞLANDI

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mübarek üç aylara girilmesiyle birlikte Fethiye genelindeki tüm camilerde temizliğe …