Cuma , Nisan 19 2024

Seydikemer Polisinden Eğitime Destek

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri öğrencilere özel olarak hazırlatılan kitap ayıraçlarını dağıtarak eğitime destek verdiler.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirlerinin geçtiğimiz günlerde planlanarak uygulanmasına başlanılmıştı.

Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerin ziyaret edilmesiydi. Bu bağlamda Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Şehit Gürcan Akan İlkokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen okul ziyaretinde öğrencilere özel olarak hazırlatılan kitap ayıraçları takdim edildi. Kitap ayıraçlarını alan öğrenciler polis amca ve polis ablalarına teşekkür etmeyi unutmazlarken, serbest zamanlarını kitap okuyarak değerlendireceklerine dair polis amcalarına ve polis ablalarına söz verdiler.

Öğrenciler başta olmak üzere vatandaşların kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için özel olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlatılan kitap ayıraçlarının üzerlerinde ””Kitap aklın ilacıdır.” ve ”Okuma zevki tatmayanın, öğrenimi yarıda kalmıştır.” sloganları bulunuyor. Kitap ayıraçları üzerinde bulunan ”Polis dostunuz, arkadaşınızdır.” sloganı ile de polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması isteniyor.

Benzer etkinliklerin geçtiğimiz günlerde Muğla Merkez Menteşe İlçesinde ve Datça İlçesinde gerçekleştirildiği, ileriki günlerde Muğla İlinin diğer ilçelerinde de gerçekleştirileceği öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …