Cumartesi , Nisan 20 2024

SEYDİKEMER MAHALLE MUHTARLARI YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

  Seydikemer Belediyesi 65 mahalle de çalışmalarına hız kesmeden devam ederken mahalle muhtarları ile yapılan çalışmalar hakkında konuştuk.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Otgöz’e ve ekibine teşekkür ettiler. Mahallelerinde yapılması beklenilen çalışmalar içinde bilgi veren muhtarlar inşallah bu yaz da bu eksiklikleri tamamlarız dediler.

Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek Seydikemer Belediyesinin Kayadibi Mahallesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek eksikliklerin de giderileceğini ifade etti.

Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek : Seydikemer ilçe olduğu günden bu güne kadar 65 mahalle de yaptığı hizmetleri aynı şekilde Kayadibi mahallemizde de yapmaktadır. Bozuk olan yollarımız başta olmak üzere parke çalışmaları, asfalt yol yapımı, stabilize yol yapımı ve açılması gereken yolların açılmasına kadar bir çok konuda hizmet gördük. Son olarak mahallemizden Saklıkent’e kadar olan 3 Bin 200 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt yaptı. Bu yol Seydikemer’in turizm olarak en işlek yolu durumunda ve Seydikemer’in aynası durumundadır. Yapılan sıcak asfalt çalışmasından dolayı da Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ayrıca teşekkür ederim. Eksik olan işlerimiz yok mu? Elbette var. Önümüzdeki süreçte de inşallah bunlar yapılacaktır. Parke, asfalt, düğün salonu ve oyun parkı ihtiyacımız vardır. Başkanımızın bu eksiklerimizi gidereceğine ve daha sosyal kültürel alanlar da yapacağına inanıyoruz. Mahallemizde şimdiye kadar yapılan yatırımlar için Başkanımız Yakup Otgöz başta olmak üzere tüm personele teşekkür ederim, dedi.

Belen Mahalle Muhtarı Harun Karamanlı yapılan çalışmalar için teşekkür ederek “inşallah mahallemizde çamur yolumuz kalmayacaktır” dedi.

Belen Mahalle Muhtarı Harun Karamanlı yaptığı açıklama da: Seydikemer Belediyesi mahallemizde çalışmalarını aciliyet sırasına göre devam ettirmektedir. Başkanımıza Mahalle halkının isteklerini bildiriyoruz. Parke ve oyun parkı olarak çalışmalar güzel bir şekilde yapıldı. Vatandaşların mağdur olmamaları için Sağlık ocağı etrafına istinat duvarı da yapıldı. Şimdilik acil olarak ise Nazlılar sokağına parke çalışması talep ettik. İnşallah Belediyemiz en kısa sürede burayı da yapacaktır. Başta Başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere tüm belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Boğalar mahalle Muhtarı Halil Aydın ise yapılan çalışmalar için teşekkür ederek bazı eksikliklerimiz var inşallah onlar da en kısa sürede yapılır dedi.

Boğalar mahalle Muhtarı Halil Aydın yaptığı açıklama da: Seydikemer Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. Parke ve asfalt çalışmaları yapıldı. Oyun parkımız yapıldı. Yalnız bu kış şartları çok ağır geçtiği için yollarımızın %70i atıl vaziyette.  İnşallah bu yıl biraz daha fazla çalışarak bu yollarımızın yarısını yaparız. Başkanımıza ve Belediye Personeline yaptıkları ve yapacakları için teşekkür ediyorum, dedi.

Yayla Karaçulha Muhtarı Mustafa Daramsız çok güzel hizmetler aldık. Başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz, dedi.

Yayla Karaçulha Muhtarı Mustafa Daramsız yaptığı açıklama da: Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ün hizmetlerinden memnunuz, kendisine teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 1 yıldır Başkanımızla birlikte çalışıyoruz. Mahallemizde hemen hemen açılmayan yol kalmadı. İnşallah kalan yerleri de bu sezon yapacağız. Seydikemer Belediyemizin mahallemize daha da fazla hizmet yapacağına inanıyoruz. Yakup Başkanımız mahallemize destek verdiği sürece bizde ona destek olmaya devam edeceğiz, dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …