Perşembe , Nisan 25 2024

SEYDİKEMER GÜREŞ TAKIMI SPORCULARINA EŞOFMAN DAĞITILDI

SEYDİKEMER GÜREŞ TAKIMI SPORCULARINA EŞOFMAN DAĞITILDI

Gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için destekleyici çalışmalar yapan Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Güreş Takımında bulunan sporculara eşofman takımı hediye etti.

Başkan Otgöz: Gençlerimizin spor yaparak büyümesi için elimizden gelen desteği veriyor ve vermeye de devam edeceğiz, dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ’’ Sağlıklı nesiller sporla yetişir. Çocuklarımızın hem sosyal hem de fiziki gelişimi için sportif faaliyetlere büyük önem veriyor ve destekliyoruz. Çocuklarımız arkadaşlık ilişkilerini sosyal medya üzerinden değil, spor yaparken kursunlar istiyoruz. Sportif oyunları bilgisayarlarda değil, sahada oynamalarını istiyoruz. Ata sporumuz Güreşte yeni şampiyonlarımızı da inanıyorum ki bu evlatlarımızın arasından çıkaracağız.” dedi.

Seydikemer Güreş takımı antrenörü Cemal Cumbur yaptığı açıklama da: Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz  bizlere her zaman destek oluyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen Başkanımız’a, seydikemer halkına ve diğer tüm destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman seydikemeri en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Minder güreşlerinde ve Yağlı Güreşlerde her zaman madalyalarla dönerek seydikemeri kürsüde temsil ettik. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha iyi başarılar elde ederek seydikemeri güreşte hak ettiği noktaya taşıyacağız. Ben tekrar Başkanımız Yakup Otgöz başta olmak üzere bizlere destek veren herkese sporcularım ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …