Salı , Nisan 23 2024

Selin Zarar Verdiği Yollar Onarılıyor

Geçtiğimiz günlerde Bekçiler mahallesinde aşırı yağmur ve dolu yağışından sonra meydana gelen selde zarar gören yollar Seydikemer belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince onarılıyor.

Seydikemer belediyesine ve Başkan Otgöz’e teşekkür eden Yayla Bekçiler mahalle muhtarı Şevket Ayan, geçtiğimiz günlerde bir afet oldu. Yollarımızı sel bozdu. Seydikemer belediyemizde bütün ev önlerini ve selin bozduğu tüm yollarımızda onarma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ediyoruz, dedi.

Mahalle halkıda Seydikemer belediyesinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Seydikemer belediyesi çalışanlarına ve Belediye başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise, tekrardan selde zarar gören Yayla Bekçiler mahallemize çok geçmiş olsun diliyorum. Selden dolayı zarar gören yollarımız ekiplerimizce onarılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Acil yapılması gerekenler önceliğimiz, bunun yanın da 2 ayrı yerde de ekiplerimiz yol çalışmalarına aralıksız sürdürüyorlar. Zamanla proğram çerçevesince tüm İlçemizde girmedik mahalle, girmedik sokak bırakmayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …