Cuma , Nisan 19 2024

Şehit Uzman Çavuş Alper SEVEN için 52 yemeği düzenlendi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ile Van’ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Dağı bölgesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Alper Seven’in baba evinde Seydikemer Belediye Başkanlığı tarafından  52 yemeği düzenlendi.

Yemekte çok sayıda Belediye personelinin yanı sıra halktan bazı kişiler gönüllü olarak görev aldı. Yemeğe; Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun BÜYÜKAYDIN, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan KAYNAK ve Mustafa KARAKUŞ, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurumu çalışanları, yaklaşık 2500 kişi katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı görevlileri tarafından tüm şehitler için dualar okundu.

Şehit Annesi Yasemin Seven, Yakup Başkana ve belediye teşkilatına teşekkür ederek şunları söyledi. Yakup beyin Allah eksikliğini vermesin, defalarca dedim. İyi günde, kötü günde bizi yalnız bırakmadığınız için. Çok çok teşekkür ederim.

Çünkü Yakup bey, personelleriyle o kadar güzel çalışıyor ki, Allah razı olsun hepsinden, ben hepsinden razıyım, Allahtan onlardan razı olsun. Oğlumun ilk şehit olduğu günden, bugüne kadar her zaman Yakup Başkan ve Seydikemer belediyesi hep yanımızda oldu, Allah razı olsun dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …