Perşembe , Nisan 18 2024

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili “İlçe Seçim Güvenliği”  toplantısı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in başkanlığındaki toplantıya, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Fethiye İlçe Yüksek Seçim Kurulu Başkanı hakim Tamer Şahin,  İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, TCSG-65 Bot Komutanı Yüzbaşı Ahmet Yakın, Fethiye Deniz Limanı Şube Müdürü Ömer Zeren İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve siyasi partilerin başkanları  temsilcileri  katıldılar.  Fethiye Kaymakamı Şahiner sözlerine Filistin’de yaşanan Müslümanlara yapılan katliamı kınayarak başladı. Filistin’de yaşanan insanlık dışı olaylardan dolayı Mübarek Ramazan ayına üzüntü ile başlanıldığını ifade eden Kaymakam Şahiner; seçim öncesi ve seçim sonrası alınacak olan  tedbirleri anlattı. Kaymakam Şahiner, yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Seçim öncesinde ve sırasında ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi anlamında herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Şahiner, “Siyasi partilerin yasal düzenlemeler çerçevesinde hareket etmesi çok önemli” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …