Perşembe , Nisan 25 2024

SAHTE ALKOLE GEÇİT YOK

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerince Fethiye’ye sokulmak istenen 47 şişe sahte bandrollü içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’da merdiven altı tabiri ile üretilen ve Fethiye’ye T.İ. isimli tarafından sokulmak istenen 40 şişe sahte rakı ve 7 şişe sahte viski Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince otogarda kıskıvrak ele geçirildi.Turizm sezonuna girilmesiyle birlikte harekete geçen ve kaçakçılara yönelik çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren KOM Grup Amirliği ekipleri aldıkları istihbaratı değerlendirerek, T.İ. isimli şahsın Fethiye’ye sahte alkol getirdiğini ve marketlere ve eğlence merkezlerine satacağı bilgisine ulaştı.T.İ’nin İstanbul’dan geldiği otobüsün Fethiye Otogarına girdiği girdiği anda düzenlenen  operasyon ile  sahte alkoller ile birlikte ele geçirilen T.İ. göz altına alındı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince göz altına alınan T.İ’nin sorgulanmasına devam edildiği öğrenilirken, Emniyet yetkilileri vatandaşları uyararak, turizm sezonunun başlaması ile birlikte turizm merkezlerine kaçakçılar tarafından sahte bandrollü alkollerin sokulmak istendiğini ve vatandaşların bilmediği yerden alkol ve benzeri şeyleri almamalarını istediler.

Sahte içki olayı ile ilgili soruşturma sürüyor.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …