Perşembe , Nisan 25 2024

Şaban Taşar Yeniden Başkan Seçildi

 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu gerçekleşti. Odaya kayıtlı 1340 üyeden 1148 üye  oy kullandı. 678 üyenin oyunu alan Şaban Taşar yeniden Oda Başkanı seçildi.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu Fethiye Gazi İlköğretim Okulu spor salonunda yapıldı. iki aday halinde yapılan gelen kurulda Şaban Taşar ve Serkan Köroğlu’nun listeleri yarıştı. Genel kurula, FTSO Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Divan Başkanlığı’nı Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra toplantı denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla yapıldı. Oy birliği ile faaliyet raporları kabul edildi. Yapılan konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Yapılan seçimde 678 üyenin oyunu alan Şaban Taşar yeniden Oda Başkanı seçildi. Diğer aday Serkan Köroğlu ise 462 oy alırken 8 oy geçersiz sayıldı.

Olağan Genel Kurul sonrasında yeniden başkan seçilen Şaban Taşar, “Sonucu Fethiye şoför esnafımıza hayırlı olsun. Bizlere daha büyük bir sorumluluk verdiler, güven oyu verdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Üyelerimiz odasına, işine, mesleğine sahip çıktı. Bizde bundan sonra onların haklarına sahip çıkmak adına ellerimizden geleni yapacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …