Salı , Nisan 23 2024

Saatcı’dan, CHP İl Başkanı’na “Altında Kalırsın!”

CHP Muğla İl Başkanı’nın Ortaca İlçe Kongresi’nde kendisine “Faşist” diyen Behçet Saatcı’dan sert yanıtlar  geldi.  Saatcı; “Sayın Başkan, faşisti komünisti fazla karıştırma, Ankara’nın altında kalırsın” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu konuşmasında, CHP’den istifa edip DP’den Ortaca Belediye Başkan Adayı olan Hasan Karaçelik’in, İYİ Parti’den istifa ederek Büyükşehir’e bağımsız aday olan Behçet Saatcı ile poz vermesini eleştirmiş ve, “Bu partide 10 yıl Belediye Başkanlığı yapıp da ertesi gün başka partiye gidip faşist bir adamın kolunu kaldırarak buna oy verin diyemez” demişti.

Seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapan CHP İl Başkanı’nın İYİ Partililerin oyu ile adayının Büyükşehir’i kazanmasına rağmen, İYİ Parti’den ayrılıp Bağımsız aday olan Behçet Saatcı’ya yönelik bu sözleri tepkilere neden olmuştu.Bunun cevabı yapılan ilçe kongresinde verilmeye çalışıldı. Ama cevapta twitten acil olarak yerini aldığı gözlendi.

Sözlerin muhattabı olan Behçet Saatcı’da kişisel twitter hesabından cevap verdi. Saatcı twit’inde, “CHP İl Başkanı’nın ithamlarına bakınca, korku dağları sarmış. Biz, hiçbir zaman bebek katillerini destekleyenlerin oylarıyla seçilmedik. Sayın Başkan, faşisti komünisti fazla karıştırma, Ankara’nın altında kalırsın” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …