Cuma , Nisan 19 2024

Saatcı, “Parti Araçtır, Amaç Değildir!”

Muharrem Ayı dolayısıyla İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Parti binası önünde yapılan aşure ikramına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan ve yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Aşure dağıtımı sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Her yerde aşure ile ilgili etkinlikler düzenleniyor. Bu çok güzel bir gelenek. Bugün de mensubu olduğumuz partimiz İyi Parti Fethiye şubesinde bayan arkadaşlarımız kendi elleriyle yapmış oldukları aşureleri bizlere ikram ettiler. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Bu birlik ve beraberliğimizi sağlasın ve devamını nasip eylesin. İçeride de baktım ben. Her siyasi görüşten arkadaşımız gelmiş, aşure etkinliğine katılmış. Bu da çok güzel bir şey, aradığımız tablo bu aslında. Partiler belki hizmet için araçtır ama hiçbir zaman bir amaç değildir. Hiçbir zaman bir takım değildir. Sadece belli dönemlerde halka hizmet etmek için kurulmuş teşkilatlardır. Hem ilçe başkanımıza hem de kadın kolları başkanımıza bu etkinliği gerçekleştirmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buraya gelen arkadaşlarımıza da afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …