Perşembe , Mart 28 2024

Rus Turist Hayatını Kaybetti

Fethiye’deki trafik kazasında Rus uyruklu bir vatandaş motosiklet ile kaldırıma çarparak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Rus uyruklu vatandaş tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Fethiye’de önceki gece Foça Mahallesi’ndeki evine motosikletiyle gitmekte olan Rus uyruklu vatandaş direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Ağır yaralanan Rus uyruklu vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; kaza Foça Mahallesi’nde önceki gece saatlerinde 1026 ve 1028 nolu sokakların kavşağında meydana geldi. Rus uyruklu 40 yaşındaki Vitaly Zaitsev 48 JE 784 plakalı motosikletiyle Foça Mahallesi’ndeki evine giderken dikkatsizlik yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Vitaly Zaitsev çarpmanın etkisiyle bir evin bahçe tellerine çarparak ağır yaralandı. Çevre sakinleri hemen 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan Rus uyruklu vatandaş tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri yürüttü. Soruşturma sürüyor.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …