Cuma , Nisan 19 2024

Ruhsatsız Silah Operasyonu 1 Tutuklama

Fethiye İlçesi’nde, polisin düzenlediği operasyonda, ruhsatsız 7 av tüfeği, 3 tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kontrol ve denetimler sırasında bir restoranda iki kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki kişi Facebook üzerinden Gökhan Karahan isimli bir kişi ile pazarlık yapıp aldıklarını söyledi. İfade doğrultusunda çalışma başlatan ekipler Gökhan Karahan’ın bir fırında çalıştığını tespit ettiler.   Fırına operasyonda Gökhan Karahan’ın sahte kimlik kullandığını gerçek isminin Ümit Gökhan Kuru olduğunu belirtildi. Şüphelinin motosiklet ve evinde yapılan aramalarda 7 adet yivsiz av tüfeği, 1 adet kurusıkından bozma tabanca, mermi ve çok sayıda tabancalara ait şarjörler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adiye ye sevk edilen zanlı nöbetçi mahkeme tarafından “ Silah Ticareti Yapmak” suçlamasıyla tutuklanıp ceza evine gönderildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …