Cuma , Nisan 19 2024

Proje Ortakları DTO’yu Ziyaret Etti

Mavi Dalga Sürdürülebilir Deniz Turizmi Projesinde proje ortaklarımızdan olan Seyahat Vakfı (The Travel Foundation) yöneticileri 29.11.2017 tarihinde odamızı ziyaret etti.

Merkezi İngiltere’nin Bristol şehrinde olan vakfın yöneticilerinin görev değişiklikleri nedeniyle odamıza yaptıkları ziyarete Mavi Dalga Sürdürülebilir Deniz Turizmi Projesi, odamızın projeye yönelik 2018 yılı planları ve beklentileri hakkında bilgi aldılar.

10-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşecek Londra Boat Show’a şubemizin de katılacak olmasına oldukça sevinen vakıf yetkilileri ortak çalışma yapılabileceğini belirterek destek sözü verdiler.

Mavi Dalga Proje ortakları olarak bastırarak dağıtımını yaptığımız Sürdürülebilir Denizcilik Uygulamaları Kitapçığının İngilizce olacak şekilde yeniden tasarlanarak Londra Boat Show’da dağıtılmasına karar verilmiştir.

Fethiye Belediyesinin de Mavi Dalga Projesine ortak olmak istediğini öğrenen vakıf yöneticileri bundan memnuniyet duyduklarını ifade etmişlerdir.

4 gün boyunca Fethiye’de bulunacak olan Seyahat Vakfı (The Travel Foundation) yöneticileri bu süre zarfında bölgemizdeki deniz turizm potansiyeli hakkında da bilgi alarak 2018 yılı faaliyetlerini buna göre planlayacaklarını belirtmişlerdir.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …