Perşembe , Mart 28 2024

POLİS VE JANDARMA’DAN  TRAFİK UYGULAMASI

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda, trafik tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde yapılan trafik güvenliği denetimleri Fethiye ve çevresinde de gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde trafik tedbirleri kapsamında ortak trafik güvenliği bilinci oluşturmak amacıyla polis ve jandarmadan oluşan karma trafik ekipleri “Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi 4” uygulamalarını Fethiye ve çevresinde de gerçekleştirdi.

Sürücü ve yolcularda trafik kurallarının önemi konusunda farkındalık oluşturularak trafiğin daha konforlu, hızlı ve güvenli akışının sağlanması amacıyla, polis ve jandarma trafik ekipleri Fethiye Ölüdeniz Karayolunda denetimlerde bulundu. Sürücülerin belgelerinin sorgulandığı denetimlerde araçta belge eksikliği bulunanlar, çağrılan çekicilerle gönderilip işlemleri tamamlatıldı. Saat 10.00-12.00 arası ile saat 15.00-17.00 arasında yapılan değişik noktalardaki denetlemelerde yüzlerce araç ve sürücüsü denetlendi.

Sürücüler kontrollerin daha sık yapılmasını hatırlatarak, olası kazaların önlenmesi açısından bu denetlemeler oldukça faydalı dediler. Bazı sürücüler de Konya ve İzmir’den Ölüdeniz’e tatile geldiklerini, yol boyunca sadece Fethiye’de bu denetlemeye takıldıklarını söylediler.

Bir bayan sürücüde trafik kontrollerinin daha çok geceleri yapılması gerektiğini hatırlattı.

 

 

 

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …