Cuma , Nisan 19 2024

POLİS SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, özellikle gençleri hedef alarak uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ekipler Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 6 aylık çalışma sonucunda toplam 3 kilo 838 gram esrar maddesi ele geçirirken 12 sokak satıcısını da eş zamanlı operasyonla yakalayıp gözaltına aldı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Fethiye’de uyuşturucu temin edip sattıkları iddiasıyla 12 ayrı adreste eş zamanlı olarak operasyon yaptı. Fethiye ve Seydikemer ilçeleriyle, Antalya ve Sakarya illerinde yapılan operasyonda M.S., O.S., M.C., N.T.D., A.Y., E.Y., K.A., Y.D., V.Y., Z.O., S.A. ve F.K isimli şüphelileri yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan operasyon sonucunda şahısların ev ve araçları ile işyerlerinde yapılan aramalarda yaklaşık 503 gram esrar maddesi, 65 kök hint keneviri bitkisi, 1 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi ile 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …