Perşembe , Nisan 25 2024

Partililer Yemekte Bir Araya Geldi

Seydikemer’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, 21 bin 303 oy alarak ikinci kez Seydikemer Belediye Başkanı seçildi. Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde meclis üyeleri ile birlikte Fethiye Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını almıştı. Yakup Otgöz ve meclis üyeleri, seçim zaferinin ardından İlçe Teşkilatıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Seydikemer’de bir restaurantta düzenlenen yemeğe; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır, belediye meclisi üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı. Birlik ve beraberliğin olduğu yemekte, Seydikemer’de önümüzdeki 5 sene yapılacak yatırımlar da konuşuldu.

Teşkilat yemeğinde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş: “Yorucu bir 2 aydan sonra bugün semeresini aldık belediye başkanımızla, meclis üyeleri mazbatalarını aldılar. Önümüzde 5 senelik bir süreç var. İkinci defa seçilmek, her zaman için, ikinci seçilmekten daha zor. Niye ilkinde söz verirsiniz. Bir şeyler vaat edersiniz. İnsanları ikna edersiniz. İkincide insanlar daha fazla siz güvenmek ister, bir şeyleri yanlış yaparsanız bunun cezasını sandıkta vermek ister. Ama biz hepimizin gayreti sayesinde bu ikinci seçimi de el birlik aldık. İnşallah bu 5 senede daha güzel hizmetler yapıp Seydikemer’in ilgi çeken, yaşanan, insanların takdir ettiği, bir şehir haline, belediye başkanımız ve ekibiyle beraber getireceğiz. Belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize 5 senelik süreçte Allah güzel, iyi hizmetler nasip etsin” diye konuştu.

Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz şöyle konuştu: “Burada seçimi ne Salih başkan aldı ne de biz aldık. Hep birlikte kazandık. Ak partiye gönül vermiş dava arkadaşlarım kazandı. Allah herkesten razı olsun. Bu yarışta bizlere katılamayan ancak duası ile bizleri destekleyen büyüklerimi, amcalarıma, dayılarıma, teyzelerime, tüm herkese teşekkür ediyorum. Mazbatamızı aldık. İtiraz ettiler, Yüksek Seçim Kuruluna kadar gitti. Meclis üyeliğine itiraz vardı. O yüzden bu gün hepsini aldık. Seydikemer’imiz için, inşallah hayırlı olur. Tabi ki Seydikemer bizden bu sefer daha da çok hizmet bekliyor. Biz kitapçığa yazdık, yapamayacağımız hiç bir şeyi yazmadık bu sefer. Bunun fazlası olur, eksiği olmaz. Çalışacağız, Seydikemer’i yaşanır, modern bir kent haline getireceğiz.”

Otgöz, seçim vaatleri arasında yer alan Rekreasyon alanını hatırlatarak; “Burada akşam bir oturacak, bir eğlenecek, çocuklarınla beraber gidebileceği bir alan, bir yer yok. İnşallah rekreasyon alanı, imar planı bittikten sonra hızlıca başlayacağız. Zaten hastaneyle, hükümet konağı, belediye hizmet binasında hiç bir problem yok. Dün Devlet su işleri müdürümüz geldi. İkinci köprüyü de sunduk. İnşallah verdiğimiz sözleri hep birlikte yerine getireceğiz. Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. Süreç hızlı başladı.  Pazartesi meclisi toplayacağız. Ben tekrar sizlere teşekkür ediyorum. Tek başına seçim olmuyor, yönetimimizin her kademesindeki gönül vermiş arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır da: “Gençlik kolları olarak elimizden gelenden daha fazlasını göstererek, 24 saat ayakta çalıştık. Gençlik kollarıma, yönetimimdeki arkadaşlarıma, üyelerimize, başkanımız Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın meyvesini gördük. Seydikemer Yakup Başkanla durmak yok yola devam dedi. Başkanımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları başkanı Zeynep Yalçınsoy da; “Başkanımızın buluşturduğu bu yemekte hep beraber bir araya geldik. Yerel seçimlerde,2014 de girdiğimiz bu mücadelede, bizlere her zaman, her daim yardımcı olan belediye başkanımız sayın Yakup otgöz’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonra teşkilat çalışmalarımızı, kadınlarımızı özellikle belediye temsil edeceğiz. Belediye başkanıma, ilçe başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …