Salı , Nisan 23 2024

Parke Çalışmalarını İnceledi

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Cumhuriyet mahallesinde yapılan parke çalışmalarını inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Yakup Otgöz, havaların iyi gitmesini fırsat bilerek çalışmalarını kış sezonunun başından bu yana ulaşabildikleri her bölgede sürdürdüklerini söyledi. Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Başkan Otgöz, inceleme sırasında orada bulunan mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunarak Seydikemer’e yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Yapılan kilitli parke taşı döşeme işlemleri için azami hassasiyet ve gayret gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru öncelikli görevimiz, mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için elimizdeki tüm imkanlarla hizmet etmeye devam edeceğiz. Baştan sağma ya da göstermelik değil, kalıcı hizmet olması için çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların mahalle halkına hayırlı olması dilerim. Emeklerinden dolayı gayretle çalışmalarını sürdüren belediye personelimize de teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …