Cumartesi , Nisan 20 2024

ÖZLEM BALCI AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Özlem Balcı memleketi Fethiye’den  Belediye başkan aday adayı oldu.  Ünlü sanatçı Özlem Balcı AK parti Fethiye İlçe başkanlığında yapmış olduğu açıklamada; memleketim Fethiye’ye hizmet etmek istiyorum. Yapılanın daha iyisini yapmak için yola çıktım, dedi. Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Özlem Balcı konuşmasına; “Televizyon ve sinema sektöründe çalışmaktayım. Belgesel yapımcısıyım. Fethiye doğumluyum. Aslen Seki’liyim. Ailem Seydikemer’de yaşıyor ve Yörük kızıyım, diyerek başladı” dedi.

“FETHİYE’NİN DEĞİŞİME VE YENİ BİR VİZYONA VE MİSYONA İHTİYACI VARDIR”

“Tanınan ve sevilen sanatçımız Özlem Balcı’nın partimizden belediye başkan aday adayı olması bizler için çok büyük bir mutluluk ve zenginliktir” diyen  AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan açıklamasında  “Partimizin aday adaylığı sürecinde toplam 8 arkadaşımız Fethiye Belediye başkan aday adaylığı için müracaat etti. Bu arkadaşlarımızdan biriside; hepimizin tanıdığı ve bildiği Özlem Balcı olmaktadır. Kendisi aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunacak. Partimize; her meslek dalından ve her kesimden aday adaylığı müracaatında bulunulması bizler için büyük bir mutluluk ve zenginliktir. Sayın Özlem Balcı’ nın yerel kanallardan başlayan başarı çizgisi ulusal basında da devam ederek; sinema ve tiyatro dalında da sürmüştür. Özlem Balcı; ülkemizin tanınmış bir sanatçısı olmuştur. Memleketi Fethiye’den de aday adayı olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Fethiye’nin değişime ve yeni bir vizyona ve misyona ihtiyacı vardır. Fethiye mutlaka bu değişimi yaşayacaktır. Bunu da AK parti ile başaracaktır” dedi.

“YAPILANIN DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Özlem Balcı konuşmasına; Televizyon ve sinema sektöründe çalışmaktayım. Belgesel yapımcısıyım. Fethiye doğumluyum. Aslen Seki’liyim. Ailem Seydikemer’de yaşıyor ve Yörük kızıyım, diyerek başladı. 2001 yılında Siyaset Bilimi okumak için Fethiye’den ayrıldığını söyleyen Özlem Balcı “Ankara’da siyaset bilimi okuduğum dönemden beri; o zamanlardan başlayan içimde bir Fethiye aşkı vardı. Bu aşk memleketime, yüreği güzel insanlarıma hizmet etme arzusu vardı. Benim Fethiye’ye bir vefa borcum var, diye düşünüyorum. Kardeşliğimizden gelen bir vefa borcudur. Bu güzel memleketime hizmet etmek için beni yükümlü kıldı. Ulusal basında ve sinema sektöründe, kültür bakanlığına bağlı belgesel kanallarında; Fethiye’yi tanıtma amaçlı bir çok belgesel çektim.

Bu belgesellerimle hem yurt içinde hem de yurt dışında ödül aldım. Fethiye’nin aşkı bende belgesellerle tanıtmayla başladı. En son Yörük Ali diye bir belgesel çektik. Altın portakal sinema dalında duymuşunuzdur. Fethiye’nin kadınlarını Hanımeli adlı Seki’de belgesel çektik. O zamanlarda bende Fethiye’yi tanıtma ve ön plana çıkarma isteği vardı. Şimdi sizlerin karşısına yerel yönetimler çerçevesinde;  memleketimde 31 Mart 2019 yerel ve mahalli seçimlerde AK Partiden Fethiye Belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Yiğit ve yüreği güzel insanlarla dolu memleketim Fethiye’ye hizmet etmek istiyorum. Yapılanın daha iyisini yapmak için yola çıktım. Bu benim için gurur verici ve onur kaynağı bir olay. Rabbimden çıkmış olduğumuz bu yolda hayırlısı ne ise onu nasip etsin, diyorum. Genel Başkanımız Büyük Türkiye’nin mimarı yeryüzündeki bütün mazlumların son umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve onun dava arkadaşı memleketimizin gururu meclis başkanımız Bİnali Yıldırım’la yürüdüğü hizmet dalında bir nefer olmak için buradayım. Bir bayan olarak önce kadınların ve gençlerin bizi desteklemelerini çok istiyorum. Hz . İbrahim’in dediği gibi ateşi söndürmek için ağzında su taşıyan karınca misali bu kutlu davada milletimizin gönül rızasını kazanmak için doğup, büyüdüğüm Fethiye’ye hizmet etmek için bu göreve talibim” dedi. Gazetemiz muhabirinin sorusunu yanıtlayan Özlem Balcı; başkan adayı olduğum takdirde kültür, tanıtım ve çevre ile ilgili çok özel projeleri olduğunu ifade etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …