Perşembe , Nisan 25 2024

Özel Fethiye’de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Çalışması

Özel Fethiye’de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Çalışması

Okulumuz öğrencilerine Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından “Sokak Hayvanları” konusunda bilgilendirme çalışması yapıldı.

Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından ilçe genelinde yürütülen sosyal sorumluluk projesinde ilköğretim öğrencilerinde “Çocukların hayvanlara yaklaşımı ve davranışları, hayvan sevgisi, olası riskler ve bu konularda farkındalık yaratmak” amacıyla bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır. 01.03.2017 Çarşamba günüde okulumuz konferans salonunda 3 oturumda yapılan bilgilendirme çalışmalarda öğrencilere sokak hayvanları ile ilgili video izlettirip daha sokak hayvanları konusunda bilgiler verip, onlara nasıl davranmalıyız ve onlar için neler yapabiliriz gibi konularda bilgilendirme yaptılar. Canlandırmalarında yapıldığı seminerde, sorulan sorulara cevap veren öğrencilere mama kapları ve sticker hediye edildi.

Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubunun yürütmüş olduğu bu sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerimize yeni bir sorumluluk kazandırmış olduk. Öğrencilerimiz hediye aldıkları mama kapları ile artık her gün sokak hayvanlarına yemek ve su verme alışkanlığı edinmiş oldular. Özel Fethiye ailesi olarak bizlerde Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubuna yürütmüş oldukları bu sosyal sorumluluk projeleri için teşekkür ediyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …