Cuma , Nisan 19 2024

Özel Fethiye’de Seçim Heyecanı

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında ilkokul ve ortaokul temsilcilerinin belirleneceği seçim 22.10.2018 Pazartesi günü okul bahçesinde yapıldı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarının sınıf temsilcilerinin oluşturduğu öğrenci meclisi, Öğrenci Meclisi Danışman öğretmenleri Sayın Selçuk ZEYBEK, Mesut ATLI ve Hidayet ATLIHAN rehberliğinde geçen haftalarda yapılan toplantı ile aday olacak olan öğrenciler tespit edilmiş ve adaylıkları meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilmişti. Adaylara seçim propagandası için süre verilmiş ve bu süreç içinde adaylar okul bahçesinde konuşmalar yapmış, afişler asarak propaganda sürecini çok iyi değerlendirmişlerdir.

22.10.2018 Pazartesi günü okul bahçesinde yapılan seçimde sandık başkanlarının gözetiminde oy verme işlemi gerçekleşti. İlkokulu ve Ortaokul öğrencilerinin ayrı ayrı oy kullandıkları seçim çok renkli geçti. Oy verme işlemi bittikten sonra sandık başkanlarının gözetiminde oyların sayım işlemi yapıldı. Sayım sonucunda; İlkokul Öğrenci Temsilcisi: Fatma Dem YÜCEL, Ortaokul Öğrenci Temsilcisi: Kenan HEKİMCİ olmuştur.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …