Perşembe , Nisan 25 2024

OY KABİNİNE SEDYE İLE GİRDİ

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği halk oylamasında ameliyat olmuş bir vatandaş oy kullanabilmek için Ambulans ile gelip, oy kullanma işlemini de sedye ile oy kabinine girerek gerçekleştirdi.

Fethiye’de Babataşı Mahallesinde yaşayan bir vatandaş ayağından ameliyatlı olduğu için evde bakım hizmeti nedeniyle oy verme işlemini ambulans ile oy vereceği okula gelerek  gerçekleştirebildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği halk oylamasında Fethiye’de de ilginç görüntüler gerçekleşti. 80 yaşındaki Arif Kemal Öztürk, ayağından ameliyat olduğu için evinde tedavi altında bulunuyordu. Oy verebilmek için evde bakım hizmeti nedeniyle Fethiye Devlet Hastanesi Ambulansı ile oy vereceği HATEM Okullarına beraberinde eşi Rasiye Öztürk ile geldi. Ambulanstan sedyeye alınan Arif Kemal Öztürk sağlık görevlileri tarafından oy verdiği sandık kuruluna götürüldü. Kimlik kartını veren Arif Kemal Öztürk, oy pusulasını alıp eşi ile birlikte sedye ile oy kabinine girip, oy verme işlemini gerçekleştirdi. Öztürk, “Her Türk vatandaşı gibi bende sandık başına gelerek oyumu kullandım” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …