Perşembe , Mart 28 2024

OTOMOBİLİN ÜZERİNE ATLAYIP, DÜŞÜŞ ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

 

Fethiye’de öğle saatlerinde yol ortasında aniden duran şahıs, yoldan geçen otomobilin üzerine atlayıp, bir anda yere yuvarlandı. O anlar çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şahsın rahatsız olduğu ve bir anlık bunalım geçirdiği iddia ediliyor.

Fethiye’nin Çarşı Caddesi Kandönmezler Kavşağı yakınında öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasının saniye saniye görüntüleri ortaya çıktı. Saat 12:50 sıralarında Çarşı Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki G.N. isimli şahıs, aniden yol ortasında duruyor. Bu sırada oldukça ağır şekilde seyreden Jale Trovghton idaresindeki 48 SP 259 plakalı otomobil geçerken G.N. bir anda otomobilin üzerine sıçrayıp, cama çarparak otomobilin önüne yuvarlanıyor. Oldukça yavaş seyreden yabancı uyruklu bayan sürücünün dikkatli şekilde durmasıyla şahıs ezilmekten de son anda kurtuluyor. Hemen çevredeki sakinler polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Polis kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, olası bir kaza yaşanmaması için trafiğin dikkatle seyretmesini de sağladı. Bu arada yaralanan G.N. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobilin ön camı tamamen kırlırken,G.N.’nin yakınları ise olay yerine gelip gözyaşı döktü. Ne olduğunu şaşıran yabancı uyruklu sürücü ve beraberindekiler kaza ile ilgili olarak polise ifade verdi. Olay anı ise çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri sürdürdü.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …