Salı , Nisan 23 2024

OTGÖZ “HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ”

 Seydikemer Belediyesi Engelleri kaldırmaya devam ediyor.

Üç engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,  günlük hayatlarını kolaylaştırması amacıyla akülü araç hediye etti.

Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Sosyal Belediyecilik anlayışımız gereği ilçemizdeki engelli kardeşlerimizin engellerini birlikte aşma azmindeyiz. Bu konuda hassas çalışma yürütüyoruz” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Allah göstermesin ama hastalık, yaşlılık ve kaza sonrası ihtiyaç duyulan durumlarda Belediyemize yapılan müracaatları kısa sürede inceleyip akülü araçları temin ederek vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum. Sosyal Belediyecilik anlayışımız gereği ilçemizdeki engelli kardeşlerimizin engellerini birlikte aşma azmindeyiz. Bu konuda hassas çalışma yürütüyoruz. Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye ve buna benzer ihtiyaçlarını karşılıyoruz”dedi.

OTGÖZ “HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ”

“Bizler Seydikemer Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız” diyen Başkan Otgöz  “Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’te eşlik ederek engelli vatandaşların sorunları hakkında bilgiler aldı. Akülü arabalarına kavuşan engelli vatandaşlar ise Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …