Çarşamba , Nisan 24 2024

Ortak Proje Merkezi Törenle Açıldı

Fethiye Avcılık Atıcılık Spor Kulübü Derneği Ortak Proje Merkezi yeni yerinin açılışını gerçekleştirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Fethiye Avcılık Atıcılık Spor Kulübü Derneği’nin açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Dernek Başkanı Ali Yörük tarafından kesildi.

Fethiye Belediyesinin sivil toplum kuruşu ve derneklere yardımcı olduğunu her zaman gördüklerini dile getiren  Kaymakam Şahiner  Sivil toplum kuruluşlarının her zaman güçlü olması gerektiğinin söyledi. Şahiner ” Fethiye’de kurulu 170 dernek var. Kolay değil insanların gönüllülük esasına göre oluşturduğu bu dernekleri ayakta ve yönetim merkezi oluşturmak. Kiraların yüksel olduğu bir yerde yaşıyoruz” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı açlışta yaptığı konuşmada ” 2013 yılından beri Esenköy’de bulunan motokros  pistinin yanında bulunan trap atış alanın tahsisi yapıldı. Fakat izinleri aşamıyoruz imkanlarımızda var yaptırmak için. Önümüzde 24 Haziran da bir seçim var umarım yeni kabile bu işe atar ” diye konuştu.

Dernek Başkanı Ali Yörük ise Fethiye Belediyesine derken binası için teşekkür etti.

Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde Esnaf Odası karşısında yeni hizmet binası açılış törenine Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emre Süel, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, avcılar ve davetliler katıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …