Çarşamba , Nisan 24 2024

Oltayla Balık Tutma Yarışması

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde, Göcek D Marin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen olta ile balık yakalama yarışmasına yoğun katılım oldu. ‘En Büyük Balık’, ‘En Ağır Balık’ ve ‘En Fazla Balık’ kategorisi olmak üzere üç dalda yapılan yarışmaya 98 yarışmacı katıldı. Yarışmaya katılanlar balık tutabilmek için yoğun bir mücadele ortaya koydu. Yarışma sırasında ilginç görüntüler de ortaya çıktı.

Göcek D Marin’de güneşli güzel bir havada gerçekleştirilen olta ile balık tutma yarışına; D Marin Müdürü Onur Ugan’ın da yer aldığı etkinlikte ekmek arası balık ikramlarında da bulunuldu. Kıyasıya geçen yarışma sonunda en büyük boy balık tutma kategorisinde birincisi Eray Soyalp, en ağır balık birincisi  Ece Ünlü, en çok balık yakalama birincisi de Fatih Tacer oldu. Cemalettin Sert ve Ali Rıza Kahvecioglu ise yakaladıkları balıkları geri bıraktıkları için özel ödüle layık görüldüler.

Her yıl Şubat ayının son günlerinde ya da mart ayı başında yarışmanın düzenlendiğini belirten D Marin Müdürü Onur Ugan, “Bu çevrede balığın farkına varılsın denizin ve deniz kültürümüzün farkına varılsın. Bunların farkına varılması için yaptığımız etkinliğe yine ilgi büyük oldu. Her yıl daha çok ilgi görüyor. Hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini D Marin Göcek Müdürü Onur Ugan ve diğer ilgililer sundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …