Perşembe , Nisan 18 2024

“Okuyorum, Bilgi Denizinde Yüzüyorum”

Kabaağaç İlkokulunun okumayı teşvik amacıyla 13 ülke ve Türkiye’nin 81 ilinden okullarla ortak gerçekleştirdiği “okulumuz okumak, yaşamaktır” isimli proje çerçevesinde “Okuyorum, bilgi denizinde yüzüyorum” konulu fotoğraf sergisinin açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptı.

Kabaağaç İlkokulu öğrencilerinin “Okuyorum, bilgi denizinde yüzüyorum” konulu projesi 13 ülke ve 81 ilde değişik okullarla ortak olarak gerçekleştirildi. “Okuyorum, bilgi denizinde yüzüyorum” konulu fotoğraf sergisinin açılışına Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, İlçe Milli eğitim Müdürü Faruk Kaya Kabaağaç İlkokulu Müdürü Yelda Leblebici ve proje yürütücüsü Gül sevinç katıldılar.

Kaymakam Şahiner, “Tüm Türkiye’yi özetleyen bu sergi okumanın önemini anlatma açısından çok güzel hazırlanmış. Bu sergiyi görenler bir Türkiye gezisine çıkıyorlar ve okuma üzerine önemli bilgiler ediniyor. Okuma fikrini aşılama anlamında da oldukça güzel hazırlanmış” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …