Cuma , Mart 29 2024

Okulun İhtiyaçları İçin Kermes

Fethiye’de bulunan Vali Recai Güreli Ortaokulu’nun eksiklerini tamamlamak için Okul Aile Birliği tarafından bir kermes düzenlendi. Sponsor firmaların ve velilerin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe yoğun katılım oldu. Okul bahçesinde düzenlenen kermeste, ev yapımı yemeklerden hamur işine kadar birçok ürün; katılımcıların beğenisine sunuldu.

Okul bahçesinde düzenlenen kermeste, ev yapımı yemeklerden hamur işine kadar birçok ürün; katılımcıların beğenisine sunuldu. Vali Recai Güreli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Bütün yaptığı açıklamada, “Yönetim olarak daha yeni göreve geldik. Gelmemizle birlikte hızlı bir şekilde etkinliklerimize başladık. Kermesi düzenlemekte amacımız; okulumuzun bazı eksikliklerini tamamlamak ve öğrencilerimizin eğitim öğretimdeki aksaklıklarını gidermek. Burada sponsor olan firmalarımızın ve velilerimizin çok büyük katkıları oldu. Her sınıftan velilerimiz gönüllü olarak görev aldı. Geçtiğimiz günlerde yöresel yemeklerle ilgili bir programımız oldu. Fethiye’nin çok güzel yemekleri var. Biz de kermesimizde bu lezzetleri katılımcılarımızın beğenisine sunduk” dedi.

Vali Recai Güreli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Bütün yaptığı açıklamada “Vali Recai Güreli Ortaokulu’nun düzenlemiş olduğu Kermese Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Eser , İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile birlikte katıldık. Misafirperverliğinden dolayı Okul Müdürümüz Fethiye Ercan Tuna ya teşekkür ederiz.”

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …