Cuma , Nisan 19 2024

Oda Üyelerine Özel İndirim Protokolü

Protokol; 12 Haziran’ da FTSO Meğri Toplantı Salonunda; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıral’ının ve Özel Fethiye Yakut Meslek Eğitim Merkezi Sahibi ve Yöneticisi Gökhan Yakut’un katılımı ile imzalandı.

Protokol sırasında açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Protokol anlaşmaları; hem üyelerimiz hem de protokol yaptığımız kuruluşlar için deneyim ve ticaret kapasitesinde ciddi kazanımlar elde edebilecekleri fırsatlar sağlıyor. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen protokol sonrasında üyelerimizden ve değerli Özel Fethiye Yakut Meslek Eğitim Merkezi’nden aldığımız olumlu yorumlar neticesinde yenilenmesi kararını aldığımız protokolün tüm üye ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FTSO üyeleri yenilenen protokol neticesinde; Su Altı Federasyonunca verilen Cankurtaran eğitimlerinde %5, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Eğitimlerde %10, Danışmanlık Hizmetlerinde %25 oranında indirimlerden yararlanmaya devam edecekler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …