Perşembe , Nisan 18 2024

NURSEL ÖZDEMİR’E SARGE’S PLACE’DEN BÜYÜK JEST

NURSEL ÖZDEMİR’E SARGE’S PLACE’DEN BÜYÜK JEST

            Her sene Nursel Özdemir öğrencilerini kafesinde misafir eden Sarge’s Place bu seferde öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Engelli öğrencilere karşı duyarlılığı ile bilinen kafe sahibi Sencan HODOĞLU herkesin engelliler için yapabileceği bir şeyler var diyerek şunları ekledi: “ Öncelikle Nursel Özdemir Özel Eğitime çok teşekkür ediyorum. Fethiye’mize vermiş oldukları hizmet çok büyük. Öğrencilerin derslerinin yanında sosyal anlamda gelişimleriyle ilgilenmeleri beni çok mutlu ediyor. Günümüzde hala engelli öğrencilerin ve aileleri gidebileceği yerler çok kısıtlı. Fakat Nursel Özdemir ile işbirliği içerisinde yılda bir kez bile olsa misafir etme şansı buluyorum. Öğrenci ve ailelerinin farklı ortamlarda psikolojik açıdan rahatlamalarına katkıda bulunmak beni çok memnun ediyor. Bugün öğle yemeğinde bir araya geldik önümüzdeki dönemlerde çok daha büyük organizasyonlarda bir araya gelmeyi umuyorum.” Dedi.

Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Uzmanı Filiz HAMMAL’ da şunları söyledi: “Öğrenci ve velilerimizin sosyal entegrasyonları bizler için çok önemli. Bu konuda ders dışı etkinliklere büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimiz başta olmak üzere aileleriyle farklı aktivite ve ortamlarda bir araya gelerek onların gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Sarge’s Place sahibi Sencan HODOĞLU, öğrenci ve ailelerini misafir ettiği için bizleri onurlandı. Farklı etkinliklerde bir araya gelmek için irtibat halinde kalacağız. Kendisine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. ” Dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …