Cumartesi , Nisan 20 2024

Nursel Özdemir İle Ortopediatri İş Birliği Devam Ediyor

Nursel Özdemir kurumlarında eğitim gören bedensel engelli öğrencilerimiz ve İstanbul Çocuk Ortopedi  Akademisi  geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya geldi.  Geçtiğimiz aylarda Prof. Dr. Muharrem İNAN, Op. Dr. Ozan Ali ERDAL ve Fzk. M. Zafer PINARER tarafından ameliyatı yapılan öğrencilerin, ameliyat sonrasında rutin kontrolleri gerçekleştirildi. Operasyon geçiren bireylerin, kurumumuzda eğitim aldıkları fizyoterapistleri ile birebir görüşme sağlandı. Bireylerin daha iyiye gittiği ve rutin kontrollerde tekrar muayene olmaları gerektiği söylendi.

Prof. Dr. Muharrem İNAN operasyonlarını gerçekleştirmiş olduğumuz çocukların durumlarının iyiye gittiğini ve fizik tedavi desteği ile daha iyiye gideceklerini gözlemledik.  Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  bünyesinde çalışan fizyoterapistlerle, sürekli ve koordineli bir çalışma gerçekleştirdiğimiz için fizyoterapistlere ve kurum sahibi Salih DÜNDAR’a kurum müdür yardımsı Seda YILMAZ’a teşekkür ederiz. Operasyon geçiren öğrencilerin velilerini ameliyat sonrasında ki süreç hakkında bilgilendirdik. Gelecek aylarda tekrar bir araya geleceğiz. Bedensel yetersizliği olan çocuklar ile bizleri bir araya getirme olanağı sunan kurum sahibi Salih DÜNDAR’a ve kurum müdür yardımcısı Seda YILMAZ’a tekrar teşekkür ederiz.”

Nursel Özdemir Kurum Müdür Yardımcısı Seda YILMAZ “ Bu çalışmanın amacı bedensel yetersizliği olan öğrencilerimizden daha verimli sonuçlar elde etmektir. Çalışmalarımızın temel niteliği budur. Operasyon geçiren öğrencilerimizin kazanımlarının artması için fizyoterapistlerimiz ile sıkı bir çalışma içerisindeyiz.  Bedensel engelli bireylerin ihtiyaçları konusunda bizlerle birlikte hareket eden Prof. Dr. Muharrem İNAN, Op. Dr. Ozan Ali ERDAL, Fzk. M. Zafer PINARER’e çok teşekkür ediyoruz.  Kısa zaman da tekrar bir araya gelmeyi planlıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …