Cuma , Mart 29 2024

Nikah İçin Fethiye’yi Seçtiler

 

14 Şubat Sevgililer Gününde Fethiye’de yabancı uyruklu vatandaşlarda nikah kıydırdı. Haftalar öncesinden Fethiye Belediyesi Evlendirme Memurluğuna evlenmek için baş vuran yabancı uyruklu çiftler de nikah kıydırıp heyecan yaşadı.

Avusturya’dan Fethiye’ye yaklaşık 2 bin kilometre yol kat ederek evlenmek için gelen Irak uyruklu Ali Musamalden Hamed (35) ve Avusturya uyruklu Stefenia Glokom (26) çifti de nikah için 14 Şubat Sevgililer gününü seçti. Bir organizasyon şirketine 14 Şubat’ta Fethiye’de evlenmek istediklerini bildiren çift, Fethiye Belediyesi Evlendirme Memurluğunda bu özlemlerine kavuştu.

Avusturya’da yaşayan ve Çevre Mühendisi olan 35 yaşındaki Irak uyruklu Ali Musamalden Hamed ile bir hukuk bürosunda görevli 26 yaşındaki Avusturya uyruklu Stefenia Glokom evlenmek için Fethiye’yi seçtiler. Fethiye Belediyesi evlendirme memuru Fatma Durgut tarafından kıyılan nikahta şahitlikleri de yakın arkadaşları yaptı.

Çok Mutluyuz

Türkiye’ye ve Fethiye’ye sadece evlenmek için geldiklerini ve çok mutlu olduklarını söyleyen Ali Musamalden Hamed, “2 buçuk sene önce Avusturya’da tanıştık. Türkiye’de evlenmeye karar verdik. Yağmur yağsa bile Fethiye’de evlendiğimiz için çok mutluyuz. Ben bir süre İstanbul’da yaşadım. Nikahtan sonra Avusturya’ya döneceğiz. Özel olarak 14 Şubat’tı seçtik. Böyle özel bir günde evlendiğimiz için çok mutluyum” dedi.

Stefenia Glokom da, “Ali Musamalden Hamed ile evlendiğim için çok mutluyum. Avusturya’dan Türkiye’ye, Fethiye’ye evlenmek için geldik. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fethiye’de 14 Şubat Sevgililer gününde 14 çiftin nikahının kıyıldığı öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …