Cumartesi , Nisan 20 2024

Mutlulukları Bizim İçin Önemli

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi işbirliğiyle Özel Seydikemer Rehabilitasyon Eğitim Merkezi tarafından bir etkinlik düzenlendi.

Rehabilitasyon Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirilen atkinliğe Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş,  bazı birim müdürleri ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kayacık mahallesinde annesiyle birlikte yaşayan engelli bir vatandaşa  tekerlekli sandalye hediye etti.  Bu önemli ve özel günde açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Zorluklar içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine az çok demeden destek olmaya çalışıyoruz. Mutluluklarına ortak olmak çok güzel bir duygu. Bizim tek amacımız engelli vatandaşlarımızın mutlu olmasını sağlamak ve gözlerindeki o mutluluğu hissedebilmektir.” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı.

Başkan mesajında; “Engelli kardeşlerimizin istihdam yoluyla özgür kalmalarını sağlamak, yaşam koşullarını iyileştirmek, maruz kaldıkları eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, toplumda karşılaştıkları ön yargılarla mücadele ederek onlara güvenli bir gelecek sunmak, bizlerin en temel görevidir.

Birer engelli adayı olduğumuz gerçeğinin farkında olan insanlar olarak, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde rol alabilmeleri için tüm imkanlarımızı kullanmamız hem devlet, hem millet olarak ortak görevimizdir.

Ülkemiz, tüm engelleri aşarak farklı başarılara imza atan sanatçıların ve sporcuların örnekleriyle dolu. Yakın zamanda hepimizin şahit olduğu ve gurur duyduğu bir mücadele sergileyerek, bizlere unutulmaz bir mutluluk yaşatan Ampute Milli Takımımızdaki futbolcu kardeşlerimiz, tüm engelleri yıkarak başarılara imza atılabileceğini bizlere bir kez daha gösterdi.

Bu vesileyle sevgili kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam sürmelerini diliyorum.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …