Perşembe , Mart 28 2024

Muğla İl Birincisi Oldular

Üzümlü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okul Öğrencileri Bocce Genç Erkekler ve Genç Kızlarda Muğla il birincisi olduğu öğrenildi. Muğla’da yapılan final müsabakalarında  Muğla ili genelindeki rakiplerine yenilmeyen okul öğrencileri il birincisi oldu. Afyonkarahisar´da yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde ilimizi Üzümlü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okul Öğrencileri temsil edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığının okul sporlarından Bocce branşında Fethiye ilçe elemelerine katılan Üzümlü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okul Öğrencileri Bocce Genç Erkekler ve Genç Kızlarda Muğla il birincisi olduğu öğrenildi.

Üzümlü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okul Öğrencileri Bocce Genç Erkekler ve Genç Kızlarda tüm gruplarda namağlup olarak ilçe birincisi olarak Muğla il birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.  Muğla Atatürk Stadyumunda genç kızlar, genç erkekler kategorilerinde iki takım da Muğla şampiyonu olarak bölge finallerine gitmeye hak kazandığı belirtildi.                                                                                                                                 Emeği geçen başta Okul Müdürü Hakan Karakaya, Müdür Yardımcısı İbrahim Kaval, Öğretmenler Ramazan Korkmaz, Murat Ay,  Genç Kız Öğrenciler Zelal Keleş, Belgin Sönmez, Ümmü Karacamuz, Ayşenur Karacamuz, Sedef Gürbüz ve Erkek Genç Öğrenciler Ege Bölük, Mustafa Yılmaz, Mete Ali Karasaçlı, Arda Karakuş  öğrencilere tebrik yağıyor.

Üzümlü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okul Öğrencileri Bocce Genç Erkekler ve Genç Kızlarda Ortaokulu öğrencileri iki branşta da, Afyonkarahisar’da yapılacak olan bölge finallerinde Muğla’yı temsil edecekler.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …