Cumartesi , Nisan 20 2024

Motosiklet Çetesi İşbaşında Yakalandı

 

Muğla’nın Fethiye İlçesinde motosiklet hırsızlığı yapan şebeke, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 5 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ilçede son günlerde artan motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili çalışma başlatan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Bir evin önünden motosiklet çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş ekipler, Foça Mahallesi’nde Furkan Mert E. ile Murat Emin İ’yi çaldıkları motosiklet ile dolaşırken yakaladı. Gözaltına alınan Furkan Mert E. ile Murat Emin İ’nin üzerinde bir miktar esrarla ele geçirilirken, ifadeleri doğrultusunda Kenan E., Güven D ve Suriye uyruklu Ahmet A. Da gözaltına alındı.

Şüphelilerin çaldıkları motosikletleri Seydikemer İlçesine bağlı Eşen Mahallesinde bir motosiklet tamircine götürüp motorların numaralarını değiştirerek bölgede yaşayan Suriyelilere sattıkları tespit edildi. Ekipler tarafından zanlıların çaldığı belirlenen 9 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Furkan Mert E. ile Murat Emin İ. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Kenan E., Güven D. İse adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Suriye uyruklu Ahmet A. Serbest bırakıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …