Cuma , Mart 29 2024

Minik Yüreklerden Büyük Yardım

Fethiye İmamhatip Ortaokulu Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Kızılay ve Çocuk Esirgeme Kulübü Afrin’deki Askerlere maddi yardım topladı.

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Kızılay ve Çocuk Esirgeme Kulübü tarafından yaklaşık 2 hafta sürdürülen kampanya sonrası 2 bin 138 Lira maddi yardım toplanarak Fethiye Ziraat Bankası Afrin’e yardım hesabına yatırıldı.

Maddi yardım konusunda öğretmenlerinden yardım alan ve onlarla birlikte bu kampanyayı sürdüren Fethiye İmamhatip Ortaokulu öğrencileri böylesine anlamlı bir projeyi tamamladıkları için çok mutlu oldular ve güzel bir örnek teşkil ettiler.

Projenin anlam ve önemine dikkat çeken Fethiye İmamhatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri; “Vatan bizim her şeyimiz. Bu güzel vatanımızı korumak için günlerdir o kritik bölgede gece gündüz zor şartlarda görev yapan Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla böyle bir yardım kampanyası gerçekleştirdik. Bizlere destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz. Vatanımız için üzerimize düşen her türlü görevi almak için her daim hazır ve nazırız” dediler.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …