Perşembe , Nisan 25 2024

Menteşeoğlu Mahallesi İrtibat Bürosu Hizmete Girdi

Fethiye Belediyesi tarafından Menteşeoğlu Mahallesi’ne İrtibat Bürosu açıldı. Açılışı gerçekleşen itribat bürosu, vatandaşlara vezne ve emlak servisi ile her türlü belediye öedemeleri için hizmet verecek.

Fethiye Belediyesi tarafından Tapu Müdürlüğü Binasının taşınmasından dolayı vatandaşların daha hızlı hizmet alması amacıyla Menteşeoğlu Mahallesi Tapu Müdürlüğü yanına Fethiye Belediyesi İrtibat Bürosu açıldı. İrtibat bürosu, vatandaşların her türlü belediye ödemeleri ve tapu işlemleri ile ilgili hizmetleri alabilecekleri vezne ve emlak servisi hizmete girdi. Gerçekleşen açılışa Tapu ve Kadastro Müdürü Vahdettin Boy da katıldı.

Açılışta konuşma yapan Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya “Fethiye Belediyesi olarak büyükşehir yasasının ardından Fethiye ilçe sınırlarının genişlemesi nedeniyle belediyemizde olduğu gibi diğer kurum ve kuruluşlar da hizmet binalarını büyütmek, personel sayısını artırmak zorunda kaldı. Şehir merkezinden çıkan ilk resmi kurum Tapu Müdürlüğü oldu. Daha önce belediyeye çok yakındı. Şimdi vatandaşlarımız için Menteşeoğlu Mahallesi’ne taşınan Tapu Müdürlüğü’nden belediyemize kadar gidip gelmek zorluk teşkil etti. Dolayısıyla vatandaşların hizmetini kolaylaştırabilmek için Tapu Müdürlüğü’nün hemen yanına irtibat bürosunu açtık. Artık vatandaşlarımız tapuda işlerini görürlerken, belediye ile ilgili işlemlerini ve ödemelerini bu irtibat bürosunda yapabilecekler. Büronun yapılması konusunda önümüzü açan ve olanak sağlayan Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya ayrıca teşekkür ederim. Büromuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılışa katılan Menteşeoğlu Mahalle Muhtarı Ramazan Küçük ise “İrtibat bürosunun Mahallemize kazandırılmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın işleri çok kolaylaşacak ” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …