Perşembe , Nisan 25 2024

Mavi Grup Üretici ve Tüccarlardan Destek İstedi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mavi Gruptan başkan adayı Osman Çıralı beraberinde Mavi Grup üyeleri ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Toptancı Halinde üretici ve tüccarları ziyaret ederek destek istedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine son 5 gün kala adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları boyunca birçok kesimi ziyaret ederek destek isteyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mavi Gruptan başkan adayı Osman Çıralı ve Mavi Grup üyeleri, Karaçulha Mahallesi’ndeki Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Toptancı Halini ziyaret etti. Ziyarette üreticilerin ve tüccarların sorunlarını dinleyen Mavi Grup Lideri Çıralı ve ekibi, 1 Nisan Pazar günü gerçekleşecek Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde destek istediler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mavi Grup başkan adayı Osman Çıralı, “Bugün bütün ekip arkadaşlarımızda Karaçulha Mahallemizde bulunan toptancı haline geldik. Burada toptancı arkadaşları ziyaret edip hem desteklerini istedik, hem de sorunlarını dinledik. 2. Grupta sebze, meyve ile ilgili arkadaşlarımız var. Daha çok bu olaya hakimler. Haldeki arkadaşların desteğini bekliyoruz” dedi.

Mavi Grupta 2 Nolu Tarım Grubun üyesi olan tüccar Mehmet Saraç ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Biz 2 nolu tarım grubu olarak özellikle Fethiye’nin en büyük ticari kompleksi olan hal bölgesinde faaliyet gösteren esnaflarız. Tabi bu bölge özellikle paranın kaynağı olduğu için bir o kadarda yüklü sorunları olan bir kompleks ve çalışma alanı. Biz bu grupta faaliyet gösterdiğimiz için bu grubun sorunlarına hakimiz. İnşallah 1 Nisan’dan sonra Yönetim’de ve Ticaret Odasında yetkilerle beraber bu sorunları elimizden geldiği kadar üye menfaatine yönelik olarak çözüm üreterek sürdürebilir bir Ticaret Odası faaliyetiyle üye menfaatine yönelik hedefleri kendimize koyduk. Ama bunun için öncellikle esnafımızdan 1 Nisan’daki seçimde bize destek vermelerini istiyoruz. Ve ondan sonra verilen bu destekle biz sorumluluğumuzu yerine getireceğimizi vaat ediyoruz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Toptancı Halinde yaşanan sorunlara kaim olduklarını ifade eden Mehmet Saraç, “Halin sorunlarına hakimiz, bu konuda kimsenin kaygısı olmasın. İnşallah gelecek tüm sorun, çözüm önerileri ile kendilerine hizmet etmek için adayız. Bütün arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Mavi Gruba ve bütün esnaf arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Osman ağabeyim halimizin ihracat tedarikçilerinden kendileri de sorunlar ve faaliyetler konusunda bize destek veriyorlar. Ayrıca onlarda çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı işler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …