Perşembe , Nisan 25 2024

Levent Üzümcü Fethiye’de gazetecilerin sorularını cevapladı

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Levent Üzümcü  “Anlatılan Senin Hikayendir” isimli 2 perdelik Komedi Oyunu için geldiği Fethiye’de gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yaz turnesinde olan Ünlü Tiyatro Sanatçısı Levent Üzümcü, Fethiye’de de “Anlatılan Senin Hikayendir” isimli 2 perdelik Komedi Oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıktı. Üzümcü oyundan sonra kaldığı Fethiye’de gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yaz turnesinin gayet başarılı geçtiğini anlatan Üzümcü; “Bu yaz çok sıcak geçiyor ve uzun zamandır görülmemiş bir sıcaklık bu. Her yerde klima çalışmıyor maalesef ama buna rağmen seyircinin ilgisi çok iyiydi. Fethiye’nin tatil beldesi olması nedeniyle o kadar yoğun bir seyirci ilgisi olmadı. Salonda yaklaşık 200 kişi vardı. Ama yine de oyunun performansı ve seyircinin oyuna ilgisi çok yukardaydı” diye konuştu

“Anlatılan Senin Hikayendir” yazarı Cengiz Toraman’ın yazmaya başladığı ‘Mühim İnsanlar Ansiklopedisi’ isimli bir tiyatro oyunu hazırlığında olduğunu belirten Üzümcü; “O oyunda da Türkiye’nin benimle geçen 45 yılını anlatacağım. İnteraktif bir oyun olacak. Sinema filmi olarak da Usta sanatçı Kemal Sunal ile akıllara kazınan Zübük filmini yönetmen Ezel Akay ile birlikte çekeceğiz” dedi.

“Tiyatroyu yapanlar tiyatro yapmaya, dizi yapanlarda dizi yapmaya devam etsinler” diyen Üzümcü; “Bu sene tiyatro yapmak istiyorum olayına girdiklerinde, sonra başka bir dizi teklifi geldiğinde tiyatro olmuyor. Tiyatro oyuncuları da kafaları dizilerdeyken tiyatro yapamıyorlar” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …