Cuma , Nisan 19 2024

KURBAN DERİSİ BAĞIŞLARKEN DİKKAT!

 

Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya, vatandaşları kurban derisini bağışlarken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özkaya vatandaşlara devletten izin almadan, elinde makbuzu ve yetki belgesi olmayan kişi veya gruplara kurban derisi vermemelerini söyledi.

Türk Hava Kurumu’nun Türkiye çapında deri toplama organizasyonunu gerçekleştirdiğine dikkat çeken THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya; “THK tüm Türkiye genelinde 92 yıldan bu yana her yıl kurban derisi toplama faaliyetini sürdürüyor. Fethiye’de de THK Fethiye Şube başkanlığı olarak 4 gün boyunca faaliyetimizi gerçekleştireceğiz. Ülkemizin milli kurumu, milletimizin emrinde, devletimizin hizmetinde yıllardan bu yana büyük bir gayretle çalışan THK; kurban bayramında vatandaşlarımızın kurban derilerini yapmış olduğumuz organizasyonla, Fethiye ve Seydikemer’deki muhtarlarımızın da desteğiyle kurban derisini toplayacağız” diye konuştu.

THK’nın devletten aldığı izin ve yetkilerle makbuz karşılığında ve elinde yetki belgeli toplayıcılarla yasal yollarla kurban derisi toplama faaliyetinin yapılacağını belirten Özkaya, vatandaşları devletten izin almadan, elinde makbuzu ve yetki belgesi olmayan kişi veya gruplara kurban derisi vermemeleri karşısında uyardı.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …