Çarşamba , Nisan 24 2024

Kullukçu, Saatcı’nın Sözlerine Cevap Verdi 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayarak; Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı’nın Şehit Fethibey parkının açılışında yapmış olduğu konuşmaya da cevap verdi…

Gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan CHP Fethiye İlçe Başkanı Kullukçu; CHP kurultayı için imza verdiğini ve imzasını geri  çekmediğini  ifade ederek imzamın sonuna kadar da arkasındayım, dedi.  Kullukçu “ CHP’de bir değişimin ve sorgulamanın gerçekleşmesi için imza verdim. CHP’nin en üst karar organı olan CHP kurultayının toplanması amacıyla ben ve daha önceki yönetiminden ilçe başkan yardımcım ve kurultay delegesi Ela Karaisaoğlu Bergamalı ile birlikte imza verdik. İmzamızı da geri çekmedik. Sonuna  kadar da arkasındayız. Biz  CHP kurultayının toplanmasını istiyoruz. Ancak toplanamadığı takdirde seçimli olmayan bir kurultayında yapılabileceğini öngörüyoruz. Önemli olan CHP’de parti içi demokrasinin sonuna kadar sahiplenilmesidir. CHP’yi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz’in cevaplarını birlikte bulabiliriz” dedi.

“EKONOMİNİN İYİLEŞMESİNİ VE ENFLASYONUN DÜŞMESİNİ BEKLEMEK HAYALCİLİKTİR”

Ekonomiyi değerlendiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde ekonominin patronu  bir fiil Sayın Cumhurbaşkanıdır. Sayın Cumhurbaşkanı Türk ekonomisinin yönetimini ehil ve yetkin kişilere bırakmaksızın damadına bırakmayı yeğlemiştir. Bu kadar kısa bir süre içersinde görüleceği üzere Türk lirası dolar ve döviz karşısında çok hızlı bir şekilde değer kaybetmektedir. Türkiye’nin dış borcu bu değer kaybına orantılı olarak artmaktadır. Hal böyleyken bu iktidardan ekonominin iyileşmesini ve enflasyonun düşmesini beklemek hayalciliktir. Türkiye’yi bu girdaptan kurtaracak yegane anlayış CHP ekonomik programlarıyla mümkündür” dedi.

“FETHİYE’DE SON DÖNEMİNİ YAŞIYOR GERÇEĞİNİ HERKES BİLİYOR”

Önümüzdeki yerel seçimleri değerlendiren ve gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan Kullukçu “Önümüzdeki tarih değişmez ise 8 ay gibi yakın bir yerel seçim süreci bizleri beklemektedir. Sayın belediye başkanının Fethiye’de son dönemini yaşıyor gerçeğini herkes biliyor. CHP geçmişte Sayın Özer Olgun dönemindeki gibi Fethiye’ye sosyal belediyecilik anlayışını yeniden kazandıracaktır. CHP Fethiye ilçe örgütü olarak tek ve en önemli hedefimiz bu olmaktadır. Herkes şunu iyi bilsin ki; CHP Fethiye ilçe teşkilatının içinden Fethiye Belediye Başkan adayının belirleneceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“İLKESİZ, OMURGASIZ SİYASETİNİ  ARTIK  FETHİYE GÖRMÜŞTÜR VE MASKE DÜŞMÜŞTÜR”

Gazetemiz muhabirinin sorması üzerine Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı’nın Şehit Fethibey parkının açılışında yapmış olduğu konuşmasını  ve “Cüppeli Zangoçlar” sözlerini  değerlendiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu “Ne yazık ki seviyesiz ve düzensiz açıklamalar devam etmektedir. Sığ bir anlayışa ve vasat bir kültüre örnek olabilecek bu açıklamalar; daldan dala, parti den partiye geçen fırıldak  bir siyaset anlayışına karşı  aynı üslupla cevap verecek  ve muhatap olacak kişiler değiliz. Dün MHP’de sonra Demokrat partide, bu gün de İyi partide ve gelecekte ise hangi partide siyaset yapacağı belli olmayan bir anlayışı hep birlikte izlemekteyiz. Fethiye sevdalısı olduğunu söyleyen ama tek sevdası koltuk olanların ilkesiz, omurgasız siyasetini artık Fethiye görmüştür ve maske düşmüştür. Biz dün ne söylediysek bu gün de aynı sözlerimizin arkasındayız. Fethiye’miz;   bir kişinin egosuna teslim edilmeyecek kadar büyük bir geçmişe ve ruha sahip olmakla birlikte hepimizin gözbebeğidir” dedi.

“GERÇEK   BU’DUR”

Konuşmasına devam eden Kullukçu “Algı yönetimiyle tüm Fethiyelilere bakın burayı park yaptık demek suretiyle yanlış yönlendirmeye çalışmaktadırlar. Bu yer Büyük Şehirde kalsaydı yine yeşil alan ve park olarak Fethiyelilerin kullanımında olacaktı. Bizim burada söylediğimiz;  bu park ve  yeşil alan için Fethiye Belediyesinin bütçesinden yani Fethiyelilerin verdiği vergiden bir kuruş harcamaksızın Büyük Şehir belediyesinin bütçesinden karşılanacaktı. Ancak  18- 20 milyon civarında eski paraya göre trilyon gibi bir bedel ile Fethiye’mizin başka sorunları çözülür ve halkın beklediği projeler gerçekleştirilebilirdi. Gerçek bu’dur. Dolayısıyla Fethiye Belediyesinin Muğla Büyük Şehir Belediyesiyle karşı karşıya getirmek suretiyle Fethiye’ye yapılacak hizmetleri ve yatırımları engellemeye çalışan bu çarpık zihniyet;  Fethiye’yi değil; kendi siyasi ikbalini her koşulda öne koymaktadır. Artık zaman gelmiş ve maske düşmüştür. Mart 2019 ‘da yerel seçimlerde Fethiye çarpık zihniyetten kendi iradesiyle kurtulmasını bilecek olgunluğa gelmiştir. Son olarak söylemek gerekirse maske düşmüştür ve Fethiye’miz kendi geleceğine sahip çıkacaktır” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …