Perşembe , Nisan 25 2024

Kongre 10 Ocak 2018’de Yapılacak

Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası kongreye gidiyor. 10 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da Aymes otelde yapılacak kongre için 3 başkan adayı yoğun bir çalışma temposu sürdürüyor. Mevcut Başkan Adem Hıra’nın yanı sıra başkan adayları Bayram Çet ve Emin Duru pazarcı esnafını bir bir dolaşıp kongrede destek istediler.

631 üyesi bulunan Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odasının 10 Ocak Çarşamba günü kongreye gideceğini bildiren başkan Adem Hıra, tüm üyeleri kongreye beklediklerini bildirdi.

TEK TEK ÜYELERİ ZİYARET ETTİ

Salı pazarındaki esnafları bir bir ziyaret eden Başkan Adem Hıra, ‘’ Demokrasilerde bir oy çok önemli. Aymes oteldeki genel kurulumuza tüm üyelerimizi bekliyoruz. 631 üyemizin temsilini bugüne kadar en iyi şekilde yaptık. Bundan sonra da hizmetlerimizi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Kongrede güven tazeleyeceğimize inanıyorum ‘’ dedi. Tüm pazarcı esnafının ve Fethiye halkının yeni yılını da kutlayan Adem Hıra, ‘’ 2017 çok ta güzel geçmedi. İç ve dış olaylar nedeniyle ülkemiz adına beklentiler iyi değildi. Ancak 2018 yılının daha iyi ve güzel olmasını temenni ediyorum ‘’ dedi.

BAŞKAN ADAYI ÇET GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAK

Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası olağan genel kurulunda başkanlık için aday olduğunu açıklayan Bayram Çet de pazarcı esnafını ve üyeleri ziyaret edip kongrede destek istedi. Pazarı baştan aşağı dolaşıp üyelere desteklerinizi bekliyoruz diyen ve yeni yıllarını kutlayan Bayram Çet, ‘’ Pazarcı esnafımın 7/24 hizmetinde olacağım ‘’ ifadelerinde bulundu. Çet, ‘’ Daha önceki yıllarda yönetim kurullarında görev yaptım. Pazarcı esnafımıza hizmet etmek için aday oldum. Eğer seçilirsem üyelerimize ve halkımıza 7/24 hizmet edeceğim. Fethiye Belediyesi ve STK’larla iyi ilişkiler içinde olacağız. Her konuyu üyelerimize danışıp öyle sonuçlandıracağız. Pazarcıların haklarını koruyacağız. Hiçbir zaman maddiyat düşünmeden hizmet edeceğim. Üyelerimizin hastalığında, cenazesinde, düğün derneğinde yanında olacağız. Pazardaki bir elektrik sorunundan pazarın üstünün kapatılmasına kadar tüm işleri ilgili kurumlarla görüşerek yapacağız. Yılda bir kez sanatçılı etkinlikler düzenleyip üyelerimizin birlik beraberliğimizi sağlayacağız. Ayrıca öğrencilere burs sağlamak için de çaba göstereceğiz. Üyelerimizin ve halkımızın yeni yılını kutluyorum ‘’ diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI DURU, DAHA İYİSİ İÇİN ADAY

Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası olağan genel kurulunda başkanlık için aday olduğunu açıklayan Emin Duru da pazarcı esnafına ziyaretlerde bulundu. Pazarcıların içinden biri olduğunu anlatan Emin Duru, pazarcı esnafını dolaşıp 10 Ocak Çarşamba günü yapılacak kongreye davet etti. Duru, üyelerin desteklerini de isterken ‘’ Odamızı hep birlikte yöneteceğiz ‘’ ifadelerini kullandı. Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası başkan adayı Emin Duru, ‘’ Pazarcı esnaflarımıza daha iyi hizmet için adayım. Mevcut yönetimden daha iyi odayı yöneteceğimize inanıyoruz. Özellikle belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile daha iyi istişareler yapmak için adayım ‘’ dedi. Duru,  ‘’ Belediyemizle her konuda istişarede bulunacağız. Her sorunu esnafımıza danışarak çözeceğiz. Belediyemizin görüşlerini alarak hizmeti sürdüreceğiz. Bu güne kadar görev yapan başkanlara ve yöneticilere teşekkür ediyoruz. Pazarcı esnafımızın ve halkımızın yeni yılını kutluyoruz ‘’ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …