Çarşamba , Nisan 24 2024

Kocadon; “Değişim İçin Aday Oldum”

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, ziyaretlerde bulunmak üzere Seydikemer ilçesine geldi. Kocadon burada partililerle sohbet edip, niçin büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu anlattı. Kocadon Seydimeker ziyaretinde de görüşlerini anlattı. Kocadon yaptığı açıklamada; “ Şunu açık ve net söylüyorum. Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Ortaca adayları belli olmadan Muğla siyasetini dizayn edemezsiniz. Hele yereli hiç edemezsiniz. Niye açıklamıyorlar Bodrum’u. Ben Bodrum’a geri dönmeyeceğimi söyledim. Bana inanıp, güvenip partimizden 8 arkadaşımız aday olmuştur” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Kocadon Seydimeker ziyaretinde de görüşlerini anlattı. Kocadon yaptığı açıklamada; “ Şunu açık ve net söylüyorum. Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Ortaca adayları belli olmadan Muğla siyasetini dizayn edemezsiniz. Hele yereli hiç edemezsiniz. Niye açıklamıyorlar Bodrum’u. Ben Bodrum’a geri dönmeyeceğimi söyledim. Bana inanıp, güvenip partimizden 8 arkadaşımız aday olmuştur. Bu süreçte ben geri nasıl döneyim, onların 2 ardır yaptıkları çalışmalara yazık değil mi? İnsanların önlerine açmamız gerekiyor. Artık belli bir süre sonra bazı şeylerin yenilenmesi gerekiyor. Değişim yapalım diyoruz, ya bir dönem daha dur deniyor” dedi.

“20 YIL BAŞKANLIK YAPTIM”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon açıklamasında; “Ben 34 yaşında belediye başkanı oldum. Başkanlıkta 20. Yılım.   Bu yüzden gençlerimizin önünü açmamız gerekir. Meydanları çok iyi bildiğim için zamanlama hatası yapmam. Bugün Muğla’da da bir değişim hareketi var. Bu değişimi biz yapamazsak birisi gelip yapacaktır. Muğla’nın köylerini ilçelerini iyi bilirim. Zamanında hayvancılıkta yaptım, zeytin de topladım. Dikkat ettiyseniz Bodrum’u bir dünya markası yaptık. Eğer bundan 5 ay önce ben Bodrum’dan adayım diye açıklasaydım, hiçbir siyesi partinin karşıma çıkaracak adayı yoktu. Bu yüzden gençlerimizin önünü açalım diye Büyükşehre aday olduk. Bir değişim için aday olduk. Ama, aday olduğum günden bu yana kapımızı çalan yok. Halktan yana bir sıkıntım yok. Çünkü her kesime dokunan bir insanım. Yani ben Bodrum’un sokaklarında dolaşmaya başladığım zaman her kesimden insanlarla kucaklaşan bir insandım.

“HERKES BANA SIRTINI DÖNDÜ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon; “Bunun için de bu kez bu durumu büyükşehir için de değerlendirmek istedim. Ama partimiz Osman Başkanla devam etmek istedi, buna da söyleyecek bir şeyimiz yok. Nedense aday olduğum günden bu yana herkes bana sırtını döndü. Her gittiğim yerde sevgi gösterileri ile karşılanıyorum. Seydikemer’e geldim. Buranın birçok yeniliğe ihtiyacı var. Seydikemer aynı zamanda hem tarım hem de turizm sektörünün yaşandığı bir ilçe. Siyasette en büyük özelliklerden biri de umut olmasıdır. Bugün insanlar değişimi bir umut görüyorsa, bunu değiştiremezsiniz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …