Perşembe , Nisan 25 2024

KERMES GELİRİ KÖY OKULUNA BAĞIŞLANACAK

Fethiye Özel HATEM Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve okul  aile birliği yönetimi tarafından okul bahçesinde bahar şenlikleri ve kermes düzenlendi. Kermesin gelirinin herhangi bir köy okuluna bağışlanacağı öğrenildi.

Özel Fethiye HATEM  Anadolu Lisesi öğrencileri hıdrellez coşkusunu okul bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle yaşadı. Bahar şenliği adı altında düzenlenen etkinlikte yöresel sanatçılar ve yazarlar da öğrencilerle buluşturulurken, okul yönetimi ve veliler iş birliği ile de gelirinin bir köy okuluna bağışlanacağı bir kermes düzenledi. Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Seydikemer Yörük, Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu ve bazı daire amirleri ve okul müdürlerinin de katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren Özel HATEM Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Başbal, “Bahar coşkusunu yaşadığımız bu günlerde, ülkemizde birlik ve beraberliğin artması ve öğrencilerimizin kültürel ve sosyal hayatlarının gelişmesi açısından bu etkinliğimizi düzenliyoruz. Öğrencilerimize bölgemizdeki Yörük kültürünü tanıtmak amacıyla da yöresel sanatçılarımızı ve yazarlarımızı da etkinliğimize davet ederek öğrencilerimizle tanıştırıyoruz. Aynı zamanda minik yüreklere dokunma için kermesimizin gelirini bir köy okuluna bağışlayacağız. İnşallah bu etkinliğimizi ilerleyen yıllarda da daha geniş kapsamlı bir şekilde yapacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …