Cuma , Mart 29 2024

Keramettin Yılmaz’dan Osman Çıralı’ya Ziyaret

2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Fethiye Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıklayan Eski Ölüdeniz Belediyesi Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti.

2019 yılında yapılacak yerel seçimler için çalışmaya başlayan Keramettin Yılmaz, 13 Eylül Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Keramettin Yılmaz’a FTSO ziyaretinde Fethiye Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Nebioğlu, Funda Gürol ve partili İbrahim Kara eşlik etti. Keramettin Yılmaz, Çıralı ziyareti öncesi FTSO personeli ile de tek tek selamlaştı.

2019 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinde aday adayı olduğunu ifade eden Keramettin Yılmaz, Osman Çıralı ile projelerini paylaştı. “Fethiye’nin değişime ihtiyacı var” diyen Yılmaz, CHP’nin bu bölgede güçlü bir tabanının olduğunu vurgu yaptı. Yılmaz, “Siz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bir değişim yaptınız. Biz de bu değişimi yerel yönetimde yaparak devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Keramettin Yılmaz’a seçim çalışmalarında başarılar dileyen FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Seçimler bir rekabetten çok hizmet için bayrak yarışı olarak görülmeli. Kazanan kim olursa olsun biz Fethiye için yapılacak sorumluluk alanımızdaki çalışmalara destek vermeye hazırız. Önemli olan Fethiyemizi bir adım daha ileri götürmek” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …