Perşembe , Nisan 25 2024

Keramettin Yılmaz Ziyaretlerde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Sayın Keramettin Yılmaz Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı konuşmada; “Değerli başkanım yerel seçimlere yine çok az bir zaman kaldı bende yine kaldığım işi tamamlamak istiyorum.  Aday adaylığımı kurban bayramından önce açıklamıştım.  Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Sayın Mehmet Üstün’e nezaket ziyaretindeyim.  Tabii diğer sivil toplum örgütü odalarımızı da derneklerimizi de ziyaret ediyorum” dedi.

Yılmaz açıklamasında;  Aday adaylığımı açıklıyorum en azından tüm arkadaşlarımı ve odalarımızı bilgilendiriyorum tabiî ki desteklerini bekliyorum ümit ediyorum önümüzdeki yerel seçimler Fethiye’miz için hepimiz için hayırlı olur ben şunu söylüyorum yapılanlara çok teşekkür ediyoruz  ben de 2004-2014 Ölüdeniz belediye başkanlığı yaptım yaptıklarım ortada diyorum yani Fethiye de tüm beldelerimizle mahallelerimizle hep beraber dost kapısı bir belediyeye söz veriyorum gerçekten kim beni ne zaman ararsa belediye binasında olduğum zaman hiç randevuya gerek yok hemen gelecekler her zaman beni orda bulabilecekler ve Fethiye’lileri de gerçekten yönetime katarak hep beraber Fethiye’de güzel bir belediyecilik ortaya koyacağız. Tabi artık insanlar şunu öğrendiler hem büyükşehrimiz var hem alt belediyemiz var. Muğla Büyük Şehirle beraber uyumlu bir Belediye Fethiye’de çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum hepinize sevgi saygılar sunuyorum başkanıma zaman ayırıp kabul ettiği için de çok teşekkür ederim” dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Sayın Mehmet Üstün’de konuşmasında “Öncelikle derneğimize gerçekleştirmiş olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür ederim. Biz sayın Keramettin Yılmaz’ı tanıyoruz. Bir hukukumuzda var. Yıllardan beri birlikte çalışmalarımız da oldu. 2 dönem Ölüdeniz Beledi Başkanlığı döneminde sanatsal kültürel faaliyetlere ağırlık veren ve o belde halkının güvenini kazanan tatlı diliyle güzel yüzüyle kolektif bir anlayış sergileyen bir yapıya sahip bir arkadaşımız. Kendisini takdir ediyoruz nereden başlayıp nerelere geldiğini iyi biliyoruz. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Tabi ki belediyecilik zaten biraz önce anlattığı konularla iç içedir belediyeciliğin gerekleri budur.  Belediyecilik yol yapmak asfalt yapmak ya da bir takım şeylerle uğraşmak değil de yaratıcılığı gerektiren sanatsal kültürel sosyal bir çok etkinliklerin bir arada yürütülmesi için oldukça donanımlı ve birikimli olmayı gerektiren bir konudur. Her kesin kendisini bulabileceği kendisini ifade edilebileceği bir makam olarak algılanmalı. Yerel yönetimler şimdi bir çok kişiler. Belediye başkanlığı aday adaylıklarını açıklayan mecralar olacaktır ve bizleri ziyaret edeceklerdir. Benim onlara tavsiyem herkesin kendisini bulabileceği temsil edildiğine inandığı bir makam olarak onarlında dikkat edeceği hususlar olması gerekir. Sözde değil özde olmaları gerekir. Bu samimiyet çok önemlidir, biz engelli kuruluşları olarak tabi ki bir takım ülkemizde engelli kitlesi mevcuttur oldukça hatırı sayılır bir engelli kitlesidir. Buraya gelen vatandaşlar oldukça canımızı sıkan benim tasvip etmediğim bazı durumlar söylenebiliyor.  Yani vatandaşlar her sağlıklı insan bir engelli adayıdır diyor. Bu söz beni çok sinirlendiren bir durum yani bizler insanların insani değerlere sahip olarak hakları savunulması gereken, insanların yanında olmak aday olmayı gerektirmez. Engelleri kaldırın ki kimse aday olmasın bende hayvan hakları savunucusuyum kadın hakları savunucusuyum. Bir çok hakların savunulmasına inandığım birlikte olmamız gereken kitlelerin haklarını savunuyorum. Ben aday olduğum için mi savunuyorum, hayır sadece insani değerlerim yüksek olduğu için bunlar çok önemlidir. Tekrar diyorum, kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı bizi ziyaret etmiş olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkan adayları dediğim gibi bir devrim yaratmalı yeniliklere açık olmalı. Bu samimiyetleri gösterebilmeleri açısından kendilerine yardımcı olabilecek çünkü bütün kitlelere ihtiyaçları var. Birikimli donanımlı engelli yurttaşların seçilebilecekleri yerden belediye meclis üyeliklerinde gösterirlerse onlar kazanır diye düşünüyorum. Çağın gerekleri de zaten bunu gerektiriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum, sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …