Cumartesi , Nisan 20 2024

Kaymakam Şahiner’den Film Setine Ziyaret

Kanal D’de Perşembe akşamı ekran hayatına başlayacak olan “Bir Umut Yeter” dizisinin  çekimleri Fethiye ve Köyceğiz’de tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Fethiye ‘2. Karagözler mahallesi Yat-Çekek yerinde çekimleri gerçekleşen dizi filmin setinde ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman vardı.

Etkileyici hikâyesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan dizinin başrollerini;  Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer var.  “Bir Umut Yeter” dizi  filminin  ilk bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Fethiye ve Köyceğiz’in muhteşem manzarası eşliğinde çekimleri devam eden dizi, yeni sezonun en çok konuşulacak projelerinden olmaya aday.

“FETHİYE KAYMAKAMI ÇEKİMLERE GELDİ”

Kaymakam Şahiner, “Bir Umut Yeter” film setini ziyaret etti. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, çekimlerine Fethiye’de devam edilen “Bir Umut Yeter” filminin setini ziyaret etti. Çekimleri Fethiye’de devam eden film setini ziyaret eden Kaymakam Şahiner, film ekibi ile bir araya gelerek film hakkında bilgi aldı. Çekimlerin sonunda ortaya güzel filmin çıkacağına inandığını ifade eden Kaymakam Şahiner,  filmin başrol oyuncusu “Tolgahan Sayışman”  ile  görüştü.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …