Perşembe , Mart 28 2024

Kaymakam Muzaffer Şahiner’e Ziyaret

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla bu yıl 29.’su kutlanan Vergi Haftası kapsamında Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar beraberindeki heyetle Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla bu yıl 29.’su kutlanan Vergi Haftası kapsamında Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar beraberindeki heyetle sabah saatlerinde Beşkaza Meydanındaki Atatürk Anıtıne çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ve beraberindeki heyet, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Muzaffer Şahiner, Vergi Dairesi personeline çalışmalarında başarılar diledi. Fethiye’de gönüllülük esasıyla hem kişilerin hem de kurumların vergilerini ödeyerek bu kutsal görevi yerine getirdiklerini belirten Kaymakam Şahiner, elde edilen vergilerle devletin gerçekleştirmesi gereken hizmetleri vatandaşa sunduğunu dile getirdi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …